Pennuille kuuluu hyvää :) Vietin perjantain mahataudissa vessanpyttyä halaillen ja lauantain sohvalla puolitajuttomana, joten siksi vasta nyt päivittelen pentujen kuulumisia.

Yhdeksikkö Runebergin päivän illallisella :)

Ja illastettu on, kaikkien painot ovat nousseet hyvin:

1. 150g -> 284g

2. 167g -> 312g

3. 158g -> 275g

4. 180g -> 340g

5. 201g -> 390g

6. 213g -> 410g

7. 117g -> 225g

8. 212g -> 432g

9. 214g -> 425g

Olin aluksi hieman huolissani, miten Kertun maito alkaa nousta ja miten se riittää, mutta ainakaan vielä ei ole pennuille tarvinnut antaa lisämaitoa, Kerttu sen sijaan syö en kehtaa sanoa miten paljon...Maitotuotteita Kerttu on saanut reilusti mm.raejuustoa, kermaviiliä ja kerma-vesiseosta johon on lisätty munankeltuaista ja hunajaa. 

Pennut ovat hyvin tyytyväisen oloisia, kun tulee nälkä, vikistään vähän, mutta emo saa pennut äkkiä tyytyväisiksi.

Kaikki eivät hanki samaan aikaan mahtua syömään, mutta hienosti Kerttu hoitaa vuorottelun! Seurasin tänään pitkään, miten Kerttu pyörittelee nisälle simahtaneita pentuja sivuun ja uutta nälkäistä tilalle, välillä irroittaa kylläiset pennyt nisistä vaihtamalla asentoa, jolloin nälkäiset pennut mönkivät syömään, ja kylläiset jatkavat tuhisemista niillä sijoillaan masut täynnä :) 

 

Sitkeys palkitaan! Frida on heti pentujen synnyttyä pyydellyt Kertulta lupaa tulla hoitamaan pentuja, ja edellispäivänä Kerttu päästi Fridan pentuja tervehtimään.

Nyt Kerttu on ottanut Fridan lastenhoitoavuksi, eilen makasi rennosti sohvalla ja vahti kun Frida pesi pentujen pyllyjä :D.

Tämä poika sai heti synnyttyään lempinimen Jani-Petteri, juu-u, on meidän lapset katselleet Putousta ;)

 

Ginny eli Cicero inkeri Virtanen :) on toipunut leikkauksesta hyvin, ja muutti tänään oman uuden perheensä luo.

Vastaanotto oli kuulemma ollut hyvä, ja Ginnyllä on häntä heilunut koko illan :) Onnea Ginnylle uuteen kotiin ja ISOT kiitokset Virtasille !