1720441.jpg

Keskiviikkona käytiin Ransu-vaarin, Kertun ja Hubben kanssa Säkylässä tervehtimässä Xenan ja Rokin lapsosia eli Ransun lapsenlapsia. Aika vilinä kävi kun seitsemän pientä (7 vk) reipasta Kuukiven Teräsbetonilaista, yksi vähän isompi Hubbe sekä teinit Mese ja Kerttu pistivät rallit pystyyn :o) Kuukiven täti ehkä pystyy tästä kuvasta kertoon ketkä Teräsbetonipennuista ovat kuvassa ? Kerttu ja Hubbe siinä on ja oisko Minttu Hubben takana ?

1720442.jpg

Oiskos tämä Minttu?

1720449.jpg

 

1720445.jpg

Kuukiven Kennelistä voipi tiedustella näitä pentuja, sen verran voin mainostaa, että ovat aivan SuperHyperIhania <3 !

1720440.jpg

HUBBE eli Huubertus Hirmuinen eli Handskes Hurtiga Hubert, synt.4.5.2008, Hoitolapsonen joka kasvatti juuret meitin sydämiin ja jääkin sitten VÄHÄN pidemmäksi aikaa meille sosiaalistumaan ;o) Mutta sehän tiesi sen jo ensitapaamisella, kun koitti kovasti lähteä Marjan ja mun matkaan... On se vaan niin <3

Toivotaan nyt täällä että pojat tulevat isoinakin yhtä hyvin juttuun, aina kuitenkin vähän jännittää uroskoirien kanssa kun on juoksuja sun muita kiihkotuksia ilmassa. Josko Vaari huolii jatkossa molemmat juoksuhoitoon, niin on sitten Ranella kaveri, ettei tarvi yksin mennä...vaikka Vaari kyllä lenkkeilyttää parikymmentä kilometriä päivässä ja rapsuttaa yllinkyllin, niin silti voi joskus kaivata koirajuttukaveria ;o)